Ar kada pagalvojote, kad iš paprastų svogūnų, miltų, šiek tiek acto ir kitų kelių ingredientų galite paruošti fantastišką skanėstą, kurio norės paragauti kiekvienas?
Išbandykite šias svogūnų lazdeles pagal „YouTube“ kanalo receptą, ir jūsų svečiai bus sužavėti!
Šios lazdelės visada pirmosios dingsta nuo stalo!
Jums reikės:
- 280 g raudonų svogūnų
- 520 g paprastų miltų
- žiupsnelio druskos
- 1/2 šaukštelio sodos
- 2 kiaušinių
- 1/4 šaukštelio acto
- kukurūzų krakmolo
- druskos
- tarkuoto parmezano
Gaminimo eiga:
- Svogūnus nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais, sudėkite į dubenį.
- Juos sutrinkite su elektriniu trintuvu.
- Visus miltus sudėkite į dubenį.
- Sudėkite susmulkintą svogūną ir druską.
- Įberkite pusę arbatinio šaukštelio sodos ir supilkite du išplaktus kiaušinius.
- Viską gerai išmaišykite ir tada rankomis minkykite vientisą tešlą.
- Minkydami įpilkite šiek tiek acto ir minkykite toliau.
- Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalo ir padalinkite į dvi dalis.
- Iškočiokite ploną tešlos apskritimą, kurį supjaustykite vidutinio pločio juostelėmis.
- Kiekvieną juostelę apibarstykite krakmolu, supjaustykite mažesnėmis juostelėmis.
- Jas apkepkite įkaitintame aliejuje.
- Tada sudėkite jas į dubenį.
- Pabarstykite tarkuotu parmezanu ir išmaišykite.
Viskas paruošta!
Galite patiekti su mėgstamu padažu. Jei norite, lazdeles galite kepti ir orkaitėje. Prieš kepdami, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite sūriu. Tai tikrai puikus skanėstas!
Linkime gero apetito!
Vaizdo įrašo medžiaga: