Svogūnų žiedai bus jūsų mėgstamiausias užkandis. Pasikepinkite svogūnus ir linksmai praleiskite vakarą kartu su savo draugais.
Ingredientai:
- svogūnai – 2 vnt.
- druska ir prieskoniai – pagal skonį.
Tešlai:
- kiaušiniai – 2 vnt.
- cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai
- druska – 2 žiupsneliai
- miltai – 100 gramų
- vanduo – 100 mililitrų.
Gaminimas:
Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio žiedais, tada rankomis padalinkite į plonesnius žiedus. Apibarstykite druska ir prieskoniais.
Paruoškite tešlą: išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, įpilkite vandens ir sudėkite miltus. Svogūnų žiedus pamerkite į tešlą ir pakepinkite karštame aliejuje. Patiekite su padažu. Šis užkandis gali lengvai pakeisti bet kokius parduotuvės užkandžius.