Universalaus padažo receptą žinojau jau seniai, tačiau pikantiškas padažas su marinuotais agurkais ir ciberžole yra tikrai nepaprastas. Šiandien norime pasidalinti šio padažo receptu su jumis.
Šį receptą aš naudoju ir kaip mėsos, žuvies, mėsainių ir kitų patiekalų padažą, juo gardinu sumuštinius. Skonis gaunasi labai neįprastas!
Jums reikės:
- Marinuotų agurkų 2 vnt.
- Majonezo 100 g
- Grietinės 50 g
- Česnako miltelių 0,5 šaukštelio
- Ciberžolės 0,5 šaukštelio
- Druskos pagal skonį
- Juodųjų pipirų (maltų) pagal skonį
Gaminimas:
Vidutinio dydžio agurkus sutarkuokite smulkia tarka.
Nedideliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą ir tarkuotus agurkus.
Į gautą mišinį įpilkite ciberžolės ir česnako miltelių. Gerai išmaišykite ir pagardinkite druska ir pipirais.