Jums reikės:
- 2 bulvių
- 3 šaukštų majonezo
- 200 g konservuoto tuno
- 1 nedidelio svogūno
- 100 g varškės sūrio
- 1-2 kiaušinių
- 1 morkos
- Šviežių žolelių (papuošimui)
Kaip gaminti?
- Išvirkite ir susmulkinkite morkas ir bulves.
- Išvirkite kiaušinius, atskirai susmulkinkite baltymus ir trynius
- Susmulkinkite svogūną ir varškės sūrį.
- Sluoksniuokite salotas:
- 1 sluoksnis – bulvės, perteptos majonezu.
- 2 sluoksnis – smulkiai pjaustytas svogūnas (jį rekomenduojama iš anksto nuplikyti karštu vandeniu).
- 3 sluoksnis – konservuotas tunas.
- 4 sluoksnis – varškės sūris.
- 5 sluoksnis – smulkinti kiaušinių baltymai. Šį sluoksnį pertepkite majonezu.
- 6 sluoksnis – virtos morkos.
- Salotų viršų papuoškite smulkintais kiaušinių tryniais ir žolelėmis.
- Paruoštas salotas bent valandą palaikykite šaldytuve ir patiekite.
Skanaus!