Jei esate „Nutellos“ mėgėjas, šis trupininis pyragas tikrai paliks jums puikų įspūdį.
Šis pyragas yra fantastiško skonio, tačiau jį paruošti tikrai nėra labai sudėtinga. Visi šiame recepte naudojami ingredientai padeda sukurti tiesiog nepakartojamą skonį, tad belieka tik pasiraitoti rankoves, ir imtis pyrago gamybos!
Jums reikės:
Pagrindui:
- 100 g miltų
- 100 g sviesto
- 20 g kakavos miltelių
- Žiupsnelio druskos
- 50 g cukraus
- 25 g maltų lazdyno riešutų
Įdarui:
- 250 g maskarponės sūrio
- 250 g kreminio sūrio
- 150 g „Nutellos“
- 100 g cukraus
- 2 kiaušinių
- 150 g pieniško šokolado
Pyrago viršui:
- 100 g sviesto
- 100 g cukraus
- 80 g maltų lazdyno riešutų
- 100 g miltų
- Žiupsnelio druskos
- Vanilinio cukraus
Kaip gaminti?
- Sumaišykite visus tešlos ingredientus, kepkite 10–12 minučių iki 180 ° įkaitintoje orkaitėje.
- Sumaišykite cukrų, maskarponę, kreminį sūrį ir kiaušinius. Įdėkite „Nutellos“ ir tarkuoto šokolado, viską gerai išmaišykite, sluoksniuokite ant pyrago pagrindo.
- Sumaišykite pyrago viršaus ingredientus, formuokite dar vieną pyrago sluoksnį. Kepkite 45–50 minučių. Palaukite, kol pyragas atvės. Prieš patiekdami paruoštą pyragą 4 valandas palaikykite šaldytuve.