Ketvirtadienis, 31 spalio, 2024

Naujausi

Troškinti kopūstai su mėsa

Tai – sotus ir skanus patiekalas, kurį labai nesudėtinga paruošti. Vadovaukitės žemiau pateiktais nurodymais, ir tai jums padės paruošti puikius pietus visai šeimynai.

Jums reikės:

  • 1 nedidelio baltagūžio kopūsto
  • 4 bulvių
  • 3 morkų
  • 1 svogūno
  • 300 g jautienos
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 lauro lapelio
  • 3 stiklinių vandens
  • 2 v. š. cukraus
  • 2 v. š. obuolių sidro acto
  • 5 v. š. saulėgrąžų aliejaus
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • Petražolių ir krapų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

Svogūną ir bulves supjaustykite stambiais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite kopūstą ir česnako skilteles.

Saulėgrąžų aliejuje paeiliui pakepkite svogūnus, morkas, bulves ir kopūstus (kepkite atskirai).

Daržoves sudėkite į gilų puodą.

Mėsą supjaustykite kubeliais, apkepkite aliejuje. Sudėkite į puodą.

Į vandenį suberkite smulkintą česnaką ir lauro lapą, įpilkite acto, įberkite druskos, juodųjų pipirų  ir cukraus. Viską supilkite į puodą.

Troškinkite ant silpnos ugnies (maždaug valandą). Patiekite papuoštą žolelėmis.

Skanaus!

Įdomūs video