Išbandykite šio nuostabaus skonio pyrago receptą: pažadu, kad jums tikrai neteks nusivilti.
Paruošti šį desertą yra paprasčiau nei paprasta, o jo skonis tikrai pavergs jūsų širdį!
Jums reikės:
- 250 g morkų
- 4 kiaušinių
- 150 ml augalinio aliejaus
- 200 g granuliuoto cukraus
- 250 g kvietinių miltų
- 10 g kepimo miltelių
- obuolių ar kitų vaisių gabalėlių
- cukraus pudros (nebūtina)
Kaip gaminti?
Morkas supjaustykite nedideliais griežinėliais ir suberkite į dubenį.
Įmuškite kiaušinius.
Įpilkite aliejaus.
Blenderiu sutrinkite iki vientisos masės.
PATARIMAS: jei neturite blenderio, morkas galite sutarkuoti ir masę išplakti mikseriu arba rankiniu būdu.
Taip pat galite įdėti citrinos žievelės, kad skonis būtų dar geresnis.
Suberkite cukrų, miltus ir kepimo miltelius.
Kruopščiai išmaišykite šluotele – tešloje neturi likti gumuliukų.
Kepimo formą ištepkite sviestu.
Supilkite tešlą ir ant viršaus išdėliokite obuolių skilteles.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
Kepkite maždaug 30 minučių.
Iškeptą pyragą pabarstykite cukraus pudra.
Supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!
Video pamokėlė: