Jei bandote numesti svorio, svarbiausias veiksnys, turintis įtakos svorio metimui, yra tinkama mityba. Yra maisto produktų, kurie veikia kaip natūralūs riebalų degintojai. Jei įtrauksite juos į savo mitybą, svarstyklių rodyklė nukris daug greičiau.
Ši sriuba, pagaminta pagal „YouTube“ kanalo receptą, yra soti ir bus puiki pagalbininkė metant kilogramus.
Be to, ji tikrai skani, negalėsite jos atsivalgyti!
Jums reikės:
- 1 svogūno
- 40 ml saulėgrąžų aliejaus
- 1 didelės morkos
- 200 g salierų stiebų
- 1 raudonos paprikos
- 1 geltonos paprikos
- 200 g gūžinių kopūstų
- 1 pomidoro
- 400 ml pomidorų sulčių
- 1 česnako skiltelės
- Petražolių
Gaminimo eiga:
Supilkite saulėgrąžų aliejų į puodą ir įkaitinkite.
Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps skaidrūs.
Tuo tarpu paruoškite morkas.
Nulupkite morkas, supjaustykite jas mažesniais gabalėliais.
Įdėkite jas į puodą.
Nuplaukite salierų stiebus.
Nupjaukite galus.
Supjaustykite ir sudėkite į puodą su morkomis ir svogūnais.
Trumpai pakepinkite daržoves.
Tada sudėkite nuvalytas ir supjaustytas raudonąsias ir geltonąsias paprikas.
Nuplaukite kopūstus.
Supjaustykite mažesniais gabalėliais.
Sudėkite juos į puodą ir užpilkite vandeniu.
Uždenkite dangčiu.
Virkite 10 minučių nuo užvirimo.
Nuplaukite ir stambia tarka sutarkuokite pomidorą.
Tada sudėkite jį į puodą su kitais ingredientais.
Taip pat supilkite pomidorų sultis.
Nulupkite česnaką.
Išspauskite jį.
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Tada sriubą virkite dar apie 15-20 minučių.
Galiausiai sutrinkite trintuvu.
Prieš patiekdami pabarstykite nuplautomis ir susmulkintomis petražolėmis.
Visą vaizdo įrašą galite peržiūrėti čia:
Mėgaukitės!