Trečiadienis, 27 lapkričio, 2024

Naujausi

Traškūs migdoliniai sausainiai su uogiene, mūsų šeimoje jie gaminami jau 50 metų!

Šie sausainiai kasmet švenčių metu atsiranda pas mus ant stalo jau 50 metų. Tai greitas, lengvas ir tikrai skanus receptas, kuriuo tikrai mėgausitės.

sausainiai

Jums reikės:

  • 250 g miltų
  • 100 g cukraus pudros
  • 150 g sviesto
  • 50 g migdolų
  • 3 kiaušinio trynių
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • žiupsnelio druskos
  • mėgstamos uogienės
  • Kiaušinio baltymo apvolioti

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską, kiaušinių trynius ir sviestą. Viską suminkykite iki vientisos masės.

Iš tešlos formuokite maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Ir apvoliokite kiaušinio baltyme.

Paskui panardinkite sausainių ruošinius į smulkintus migdolus (galite rinktis kitus maltus riešutus ar kokoso drožles) ir padėkite ant kepimo skardos. Rutuliukuose padarykite skylę pirštu, kurią užpildykite bet kokia uogiene.

Kepkite apie 15 – 20 minučių įkaitintoje iki 120 ° C temperatūros orkaitėje.

Viskas, jūsų sausainiai iškepė. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip granatai gali padėti numesti svorio: mitybos specialistai atskleidė pagrindines gudrybes

Granatai ne tik vilioja savo ryškiai raudona spalva ir nepakartojamu skoniu, bet ir garsėja savo nauda sveikatai. Šis vaisius yra tikras maistinių medžiagų lobynas,...

Saulės elektrinės – ne tik privačių namų, bet ir butų gyventojams

Saulės elektrinės jau tapo įprastu vaizdu tiek miestuose, tiek už jų ribų. Vis dėlto apie jas dažniau diskutuojama privačių namų savininkų kontekste, tačiau saulės...
---