Tikras vasaros skonis!
Sudedamosios dalys:
- Šaldyta sluoksniuota tešla – 500 g
- Grietinė 25% – 450 g
- Cukraus pudra – 100 g
- Šviežios uogos (avietės, mėlynės, braškės arba kitos uogos pagal skonį)
- Grietinėlės standiklis – 1 pakelis
Paruošimo eiga:
- Sluoksniuotą tešlą iškočiokite su kočėlu į 3 mm storio paplotėlį ir po to supjaustykite į 3-4 kvadratus.
- Kepkite 210°C temperatūroje 7-10 minučių, kol taps auksinės spalvos.
- Norint pagaminti kremą, išplakite grietinę su cukrumi ir standikliu. Taip pat papildomai galite įberti vanilinio cukraus.
- Pirmąjį torto biskvitą padėkite ant lėkštės ir patepkite paruoštu kremu. Ant viršaus užtepkite uogų sluoksnį ir uždenkite antruoju torto biskvitu, tada ant viršaus užtepkite vėl kremo ir uogų sluoksnį. Pakartokite tokį patį sluoksniavimą su likusiais biskvitais.
- Viršutinį torto sluoksnį ir šonus gausiai ir storai aptepkite kremu, tada apibarstykite likusiais biskvitų trupiniais.
Gero apetito!