Šis desertas išpopuliarėjo gerokai anksčiau, ir tai visai nenuostabu. Tai tikras šokoladinis šedevras, ir visi skoniai puikiai dera tarpusavyje. Pagaminkite jį šiandien ir įsitikinkite jo išskirtiniu skoniu!
Vadovaukitės šiomis „YouTube“ kanalo instrukcijomis, ir tortas tikrai pavyks!
Viskas, ko jums reikės:
Pagrindui:
- 6 kiaušinių
- 150 g cukraus
- 115 g paprastų miltų
- 25 g kakavos
- 40 g sviesto
Kremui:
- 1 kiaušinio trynio
- 20 g vandens
- 120 g kondensuoto pieno
- 200 g sviesto
- Vanilino pagal skonį
- 10 g kakavos
Glajui:
- 80 g šokolado
- 60 g sviesto
Pertepimui:
- 55 g abrikosų uogienės
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų, o cukrų padalinkite į 2 lygias dalis.
Kiaušinių trynius su viena dalimi cukraus plakite iki putų konsistencijos, o baltymus su kita puse cukraus plakite iki standžių putų.
Po to abi mases sumaišykite tarpusavyje.
Tada į gautą masę suberkite persijotus miltus ir kakavą, atsargiai išmaišykite mentele, supilkite ištirpintą sviestą ir dar kartą išmaišykite.
Torto formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite į ją tešlą ir kepkite 200°C temperatūroje. Stebėkite tešlos kepimo eigą ir tikrinkite ją su mediniu pagaliuku ar iškepė.
Išimkite iš skardos, atvėsinkite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms.
Praėjus šiam laikui, biskvitą perpjaukite į 3 dalis ir paruoškite kremą.
Sumaišykite visus kremui skirtus ingredientus ir išvirkite tirštą kremą.
Atvėsinkite ir išsukite su sviestu iki purumo.
Vieną biskvito dalį aptepkite uogiene, tada tolygiai paskirstykite paruoštą kremą ir uždenkite kita biskvito dalimi.
Pakartokite sluoksniavimo procesą, ir galiausiai visą tortą aptepkite likusiu kremu.
Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą ir sviestą, ir užpilkite gautą glajų ant torto viršaus.
Padėkite tortą į šaldytuvą 8 valandoms.
Šis karališkasis desertas ne tik skaniai atrodys, bet ir bus nepaprastai skanus.
Mėgaukitės maloniu skoniu!