Tortas „Juodasis princas“ iš tiesų yra nesunkiai pagaminamas. Jis puikiai tiks šeimos šventėms. Išsikepkite šį tortą ir mėgaukitės tobulu skoniu.
Ingredientai:
2 biskvitams (formos skersmuo 22-24 cm):
- Kefyras – 2 puodeliai;
- Cukrus – 2 puodeliai;
- Miltai – 2 puodeliai;
- Kiaušiniai – 4 vnt.;
- Soda – 2 arbatiniai šaukšteliai;
- Kakava – 4 valgomieji šaukštai.
Kremui:
- Grietinė – 200 g;
- Cukraus pudra – 3 valgomieji šaukštai;
- Rududu – 1 vnt.
Gaminimas:
Šiam tortui reikia iškepti 2 biskvitus. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purios masės. Tada supilkite kefyrą, sodą, miltus ir kakavą. Išplakite viską iki vientisos masės. Kepkite biskvitus 180 laipsnių temperatūroje 25-30 min., jų iškepimą tikrinkite dantų krapštuku. Iškeptą biskvitą atvėsinkite ir padalinkite į dvi dalis.
Kremo darymas: išplakite grietinę su cukraus pudra, supilkite rududu ir plakite 2 min.
Pertepkite tortą, papuoškite kaip tik norite. Tada padėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent 2 valandas. Skanaus!