Paprasti ir greiti pietūs. Bulvės, malta mėsa ir sūris. Trigubas derinys pagal „YouTube“ receptą, kuris jums tikrai patiks!
Jums reikės:
- 1,5 kg bulvių
- 1 arbatinio šaukštelio druskos
- 3 valgomų šaukštų aliejaus
- 1 vnt. svogūno
- 400 g maltos jautienos
- 2 skiltelių česnako
- Petražolių pagal skonį
- 1 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
- 1/2 arbatinio šaukštelio čili pipirų
- 200 g čederio sūrio
- 8 vnt. vyšninių pomidorų
Gaminimo eiga:
Bulves nuskuskite, sutarkuokite su tarka arba aštriu peiliu supjaustykite plonomis riekelėmis.
Pagardinkite druska ir įpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
Paruoškite kepimo indą, dugną patepkite aliejumi.
Didesniame dubenyje sumaišykite faršą, smulkiai supjaustytą svogūną, smulkintą česnaką, susmulkintas petražoles.
Įberkite druskos, pagardinkite prieskoniais, įberkite čili pipirų ir viską kruopščiai išmaišykite.
Ant kepimo formos dugno uždėkite sluoksnį bulvių, po to maltos mėsos ir vėl bulvių.
Įdėkite kepti į įkaitintą orkaitę.
Kepkite 230 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.
Tada ant bulvių viršaus užberkite petražoles, tarkuotą sūrį, supjaustytus pomidorus ir vėl įdėkite į orkaitę.
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Skanaus!
Video receptas: