Visi žino, kad ant grotelių kepti patiekalai visada būna labai sultingi ir skanūs. Siūlome tokiu būdu pasigaminti kotletus, kuriuos vėliau galėsite panaudoti mėsainiams arba valgyti juos su kitokiu garnyru. Šie kotletai bus labai skanūs, jų norėsis dar ir dar!
Ingredientai:
- Kiauliena- 700 gramų;
- Svogūnai – 2 vienetai;
- Kiaušiniai – 3 vienetai;
- Manų kruopos – 2 valgomieji šaukštai;
- Druska, pipirai – pagal skonį;
- Augalinis aliejus.
Gaminimas:
- Mėsą gerai nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
- Supjaustykite svogūną.
- Dabar gaminame įdarą.Išimkite mėsmalę ir per ją perleiskite mėsą su svogūnais.
- Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, įmuškite kiaušinius ir sudėkite manų kruopas. Įberkite kiek norite druskos bei pipirų ir gerai išmaišykite.
- Iš maltos mėsos formuokite kotletus.
- Dėkite juos į keptuvę arba ant grotelių ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Kotletai paruošti! Skanaus!