Ingredientai:
Pienas – 100 ml
Vanilės skonio pudingo milteliai – 3 pakeliai
Cukrus – 150 g
Vanilės esencija – 1 valgomasis šaukštelis
Pieno milteliai – 80 g
Baltasis šokoladas – 200 g
Sviestas – 250 g
Sausainiai – 500 g
Grietinėlė plakimui – 200 ml
Užtruksite vos 20 minučių!
Kaip gaminti?
Dubenyje sumaišykite cukrų, pudingo miltelius ir 100 ml pieno.
Kaitinkite ant silpnos liepsnos, kol užvirs.
Suberkite pudingo miltelius, įdėkite vanilės esencijos.
Uždenkite maistine plėvele ir leiskite atvėsti.
Ant pasirinkto indo dugno sluoksniuokite sausainius ir atvėsusį pudingą.
Lydytą sviestą plakite su pieno milteliais ir tirpintu baltu šokoladu.
Grietinėlę plakite atskirai, o tuomet supilkite į bendrą mišinį.
Gautą masę sluoksniuokite ant pudingo kremo, sudėkite antrąjį sausainių sluoksnį.
Leiskite atvėsti ir patiekite.