„Tiramisu“ yra subtilus kavos desertas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Paruošti tokį desertą tikrai nėra labai sudėtinga – pakanka laikytis žemiau pateiktų nurodymų, ir netrukus galėsite mėgautis nuostabaus skonio gardumynu.
Jums reikės:
- 250 g maskarponės sūrio
- 160 g sausainių
- 80 ml kavos
- 60 g cukraus pudros
- Kakavos miltelių
Kaip gaminti?
Į gilų dubenį sudėkite maskarponės sūrį. Įberkite cukraus pudros ir įpilkite 80 ml kavos (svarbu, kad gėrimas būtų kambario temperatūros). Sumaišykite ingredientus.
Sudėkite sausainius į sandarų maišelį ir iškočiokite kočėlu. Sausainius taip pat galite susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
Suberkite sausainius į gautą masę ir viską gerai išmaišykite.
Į atskirą indą suberkite kakavos miltelius. Formuokite mažus rutuliukus ir apvoliokite kakavos milteliuose. Sudėkite juos ant pergamentiniu popieriumi iškloto padėklo.
Laikykite 1 valandą šaldytuve arba 15 minučių šaldymo kameroje.
Linkime gero skonio!