Tinginių lazanija yra gera alternatyva, kai norisi šio patiekalo, bet nesinori gaišti daugybės laiko virtuvėje. Jūs i jūsų šeima tikrai ją įvertinsite!
Jums reikės:
lavašai
malta mėsa – 500 gr.
2 svogūnai
500 gr. grybų
sūris
pienas – 1 stiklinė
1 valgomasis šaukštas miltų
Gaminimas:
Pakepkite pievagrybius su svogūnais, suberkite maltą mėsą, druską ir pipirus. Pradėkite sluoksniuoti: lavašas, įdaras, lavašas, įdaras. Sluoksniuokite kol baigsis produktai, viršutinis sluoksnis turi būti lavašas.
Pieno padažui: Į stiklinę pieno įmaišykite šaukštą miltų, žiupsnelį druskos ir užvirkite. Padažas turėtų sutirštėti. Apliekite padažu lazaniją, pabarstykite sūriu ir dėkite į orkaitę, įkaitinta iki 180 C ir kepkite 30–40 minučių. Kol ji taps auksinė.
Ši tinginių lazanija ypač geras pasirinkimas darbo dieną, kai vakarienę reikia paruošti greitai.