Į tarkuotus obuolius įmuškite 2 kiaušinius, įdėkite šiek tiek miltų ir cukraus. Taip pasidarysite šį fantastišką kvapnų skanėstą! Obuolius galima paruošti įvairiai, o iš jų pagaminti patiekalai visada būna labai skanūs ir kvapnūs. Šiandien naudoju savo mėgstamus obuolius trintus, jie yra fantastiškai švelnūs, skanūs ir sultingi.
Tiesiog viską išmaišykite ir sudėkite į keptuvę. Šiandien siūlome jums šį paprastą obuolių skanėstą pagal receptą iš „YouTube“ kanalo. Šį desertą galite pasidaryti tiesiogine prasme per kelias minutes!
Jums reikės:
- 3 dideli obuoliai arba 5 mažesni;
- 2 kiaušiniai;
- 100 g cukraus;
- 5 valgomieji šaukštai paprastų miltų;
- žiupsnelis druskos;
- aliejus kepimui.
Garnyrui ir papuošimui:
- Cukraus pudra;
- Varškė;
- Plakta grietinėlė.
Gaminimo būdas:
Nuplaukite obuolius. Nuvalykite ir sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius ir sudėkite cukrų. Įmaišykite miltus ir druską.
Gerai viską išmaišykite, kad gautumėte vienalytę masę. Į keptuvę supilkite aliejų. Įkaitinkite.
Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
Padėkite juos ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Patiekite, pavyzdžiui, su medumi. Arba galite pabarstyti cukraus pudra arba papuošti varške ar plakta grietinėle. Linkime jums skanaus!