Svogūnų žiedai dažnai būna greitojo maisto restoranuose. Tačiau jie yra neatsiejama vakarėlių dalis, todėl pabandykite juos išsikepti patys!
Jums reikės:
- Svogūnai 2 dideli
- Miltai 3/4 puodelio
- Alus 1/2 puodelio
- Kiaušinis 1 vnt
- Druska, pipirai
- Kepimo aliejus
Gaminimas:
Pirmiausia gaminame tešlą. Įmuškite kiaušinį ir suberkite į jį miltus, alų ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais. Maždaug 0,5 cm storio.
Išardoykite supjaustytus žiedus ir po vieną apvoliokite tešloje ir dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių iki aukso rudos spalvos.
Kai svogūnų žiedai iškepa, dėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad jis sugertų riebalų perteklių. Patiekite su padažu. Galite nusipirkti parduotuvėje, bet galite tai padaryti patys.