Lengviausias receptas!
Sočią sriubą galima paruošti ir be mėsos, tik reikia apgalvotai naudoti turimus ingredientus. Pagal šį naująjį receptą su svogūnų pagalba galite išvirti skanią ir tirštą sriubą. Tuo pačiu metu sriuba neturės specifinio savo skonio, bet bus labai maistinga.
Sudedamosios dalys: 2 porų stiebai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, 1 bulvė, 1 morka, šaukštas miltų, 6 stiklinės vandens ir stiklinė sultinio, druska, juodieji pipirai, citrinos sultys, sviestas, malti raudonieji pipirai.
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pirmiausia pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Po 5 minučių sudėkite kubeliais supjaustytas morkas ir bulves.
Po 4 minučių į keptuvę suberkite susmulkintus porus. Uždenkite ir palikite dar 4 minutes apkepti.
Tada į keptuvę įpilkite vandens ir sultinio. Įberkite miltų, kad sriuba taptų tirštesnė. Palikite ant viryklės kol užvirs. Uždenkite dangčiu ir virkite sriubą ant mažos ugnies, kol sriuba bus paruošta (tai užtruks apie 15 minučių).
Receptas vaizdo įraše: