Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Svogūnai karštame marinate. Bet kokio patiekalo garnyras!

Žmonės, kurie teigia, kad nemėgsta svogūnų, tiesiog niekada nepatyrė, kokios skonio yra svogūnai karštame marinate. Pasigaminti bent porą stiklainių tokių traškių ruošinių tikrai verta, nes ingredientų čia reikia minimaliai, o virti reikės tik porą minučių.

Todėl šiandien papsakosime, kaip greitai marinuoti svogūnus acte. Tokie kvapnūs svogūnai, turintys saldžiai rūgštų skonį, tinka daržovėms ir mėsos patiekalams pagadinti. Negana to, toks ruošinys stovės šaldytuve mėnesį ar net ilgiau.

Svogūnai karštame marinate

Svogūnai karštame marinate

Jums reikės:

  • 500 g raudonojo svogūno
  • 250 ml vyno acto
  • 140 g cukraus

Gaminimas:

Pirmiausia nulupkite svogūnus. Atminkite, kad galite rinktis ir baltus svogūnus, tai neturės įtakos skoniui. Kitas dalykas, kad su raudonuoju svogūnu ruošinys atrodo daug patraukliau. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir supilkite į stiklainį.

Į atskirą indą supilkite actą, suberkite cukrų ir padėkite ant ugnies. Galite pridėti gvazdikėlių, keletą pipirų žirnelių ar net lauro lapą. Nors ir be šių prieskonių marinatas yra puikus. Marinatą užvirkite, tada supilkite į ant svogūnų. 

Stiklainį atvėsinkite iki kambario temperatūros ir padėkite į šaldytuvą. Atlikta!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---