Jums reikės:
- 1 kiaušinio
- 100 g sviesto
- 100 g cukraus
- 1,25 stiklinės miltų
- 0,5 šaukštelio gesintos sodos
Kaip gaminti?
- Kiaušinį išplakite su cukrumi, įdėkite minkšto sviesto ir gesintos sodos.
- Suberkite miltus ir rankomis minkykite tešlą.
- Suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandį palaikykite šaldytuve.
- Iškočiokite tešlą 5-7 mm storio sluoksniu.
- Stikline išpjaukite sausainius, viršų pabarstykite cukrumi.
- Išdėliokite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite 180°C temperatūroje, kol sausainiai taps auksinės spalvos.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].