Pamėgs ne tik vaikai, bet ir suaugusieji!
Sudedamosios dalys:
- Miltai – 400 g
- Sviestas – 150 g
- Soda – 1 šaukštelis (gesinti reikia su grietine arba citrinos sultimis)
- Cukrus – 150 g
- Medus – 4 šaukštai
- Kiaušiniai – 2 vnt.
Paruošimas:
- Į miltus sudėkite sviestą ir išminkykite rankomis, o po to sudėkite likusius ingredientus.
- Užminkykite minkštą tešlą ir sudėkite į uždarą indą arba uždaromą maišelį. Palikite tešlą ant stalo 1 valandai.
- Perkelkite tešlą į konditerinį maišelį ir sausainius išspauskite į riebalais išteptą kepimo skardą.
- Kepkite 180°C temperatūroje apie 15 minučių.
Gero apetito!