Fantastiški suktinukai, kurie taps šių Kalėdų hitu.
Ko gero, nerasite žmogaus, kuris jų nemėgtų. Dabar galite pasigaminti net dviejų spalvų. Šiandien pasidalysime paprastu ir greitu garsiųjų kalėdinių suktinukų receptu.
Jums prireiks:
- 70 g cukraus pudros
- 120 g sviesto
- 200 g paprastų miltų
- 2 kiaušinių trynių
- 1 pakelio vanilinio cukraus
- 50 g juodojo šokolado
- Citrinos žievelės
Gaminimo būdas:
- Į dubenį suberkite miltus.
- Pabarstykite cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
- Tada sudėkite lydytą sviestą.
- Tada į mišinį supilkite trynius.
- Į dubenį sutarkuokite citrinos žievelę.
- Užminkykite tešlą.
- Paimkite pusę tešlos.
- Į dubenį su likusia tešla supilkite tarkuotą šokoladą.
- Užminkykite vientisą tešlą.
- Tešlą suvyniokite į foliją (du atskirus tešlos gabalus).
- Palikite šaltoje patalpoje 2 valandas.
- Tada išminkykite tešlą dar kartą.
- Tešlą padaliname į mažesnes dalis, iš kurių formuojame plonus ritinėlius.
- Tuomet pinkite vieną tamsų ir vieną šviesų ritinėlį ir iš jų padarykite lygų volelį.
- Tada supjaustome mažais gabalėliais, iš kurių formuojame suktinukus.
- Paruoštus dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
- Įdėkite padėklą į orkaitę.
- Kepkite 10–15 minučių 180°C temperatūroje.
- Kai iškeps, apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Linkime gero apetito!
Vaizdo įrašas: