Kiekvienas žmogus turi savo būdą, kaip iškepti skaniausias bulvytes, tačiau visi žino, kad tik nedaugeliui tai pavyksta. Vieniems bulvytės būna traškios, kitiems taip iškepti nepavyksta… Nesijaudinkite, šiandien atskleisime paslaptį, kaip iškepti pačias skaniausias bulvytes.
Kiekvienas puikiai žino, kokios skanios yra keptos bulvytės restorane. Tuomet grįžus namo bandome išsikepti bulves panašiai, bet jos nebūna tokios skanios… Kodėl? Vieni žmonės sako, kad pirmiausia bulvytės turi būti sušaldytos ir tik tada kepamos, bet ar tikrai?
Norime su jumis pasidalinti savo bulvių kepimo paslaptimi, esame tikri, kad dar nebandėte šio metodo. Paimkite bulves, jas nuplaukite ir, žinoma, nulupkite.
Bulves galite pjaustyti, kaip norite. Mes pjaustome lazdelėmis.
Tuomet apibarstykite bulves miltais ir gerai išmaišykite.
Tada viską dėkite į keptuvę. Kepant taip pat galite įdėti daugiau miltų, nebijokite, jie tikrai nepakenks. Nepamirškite bulvių pagerinti svogūnais, česnaku ir maltais pipirais. Bulvės bus traškios ir netrupės. Tai mano bulvių kepimo paslaptis, apie kurią žino nedaugelis žmonių.
Kaip kepate bulves? Ar turite savo „slaptą“ receptą?