Tai fantastiškas pyragas, kurio skonis primena Moravijos pyragą. Šis receptas tikrai labai naudingas, nes pagal jį greitai, paprastai paruošite, ir visiems bus labai skanu.
Jei ieškote puikaus deserto prie kavos recepto, labai rekomenduoju tai išbandyti.
Jums reikės:
- 2 puodelių paprastų miltų
- 1 puodelio cukraus pudros
- 1 puodelio pieno
- 1/2 puodelio aliejaus
- 2 kiaušinių
- Kepimo miltelių
Įdarui:
- 2 pakelių varškės
- 1 puodelio cukraus
- Vanilinio cukraus
- 1 pakelio vanilinio pudingo miltelių
- 2 kiaušinių
- 1/2 puodelio pieno
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi išplakite iki putų konsistencijos.
Palaipsniui supilkite aliejų ir pieną.
Galiausiai įmaišykite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Ant kepimo skardos supilkite pusę tešlos ir paruoškite varškės įdarą.
Įdarui:
Varškę, cukrų ir kiaušinius išplakite iki vientisos masės.
Aš į įdarą paprastai įmaišau vieną pakelį vanilinio pudingo miltelių, bet galite gaminti ir be jų.
Šaukštu sluoksniuokite uogienę – po šaukštelį per visą pyrago paviršių.
Tada supilkite kitą pusę tešlos.
Pyragą kepkite įkaitintoje orkaitėje.
Kepimo temperatūra – 180 laipsnių, o pabaigoje patikrinkite pyragą mediniu pagaliuku.
Linkime gero skonio!