Pagal šį nuostabų ir paprastą receptą paruošite skanų ir kvapnų sūrio pyrago desertą.
Jums reikės:
- 150 g sviesto
- 250 g paprastų miltų
- 250 g cukraus
- žiupsnelio druskos
- vanilino
- 1 kiaušinio
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 100 g cukraus
Įdarui:
- 400 g varškės
- 100 g cukraus
- 80 g sviesto
- 3 kiaušinių
- vanilino pagal skonį
Gaminimo eiga:
Dideliame dubenyje sumaišykite sviestą su cukrumi ir kiaušiniu.
Tada persijokite miltus su kepimo milteliais, vanilinu.
Įberkite žiupsnelį druskos ir išminkykite vientisą tešlą.
Įdėkite tešlą į plastikinį maišelį.
30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Tada iškočiokite į apskritimo formą.
Įdėkite į kepimo skardą.
Į dubenį sudėkite varškę, cukrų, sviestą, kiaušinius ir pagardinkite vanilinu.
Viską išmaišykite.
Tada supilkite mišinį į tešlos formą.
Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 40-50 minučių.
Atvėsusį sūrio pyragą galite patiekti!
Mėgaukitės!