Paprastai kepenėlės tiesiog kepamos arba troškinamos keptuvėje, tačiau jas galima gaminti ir kitaip. Supjaustykite jas mažais gabalėliais ir iš jų pasigaminkite skanių bei sultingų kotletų.
Prireiks 500 g kepenėlių. Nuo šio kiekio skaičiuokite ir likusius ingredientus. Kepenėles supjaustykite ir sudėkite į dubenį. Sutarkuokite vieną bulvę ir morką, smulkiai supjaustykite vieną svogūną.
Kad masė suliptų, papildomai reikės miltų (3 šaukštų). Taip pat įmuškite 2 kiaušinius ir pridėkite 2 skilteles česnako. Masę išmaišykite. Pasirinktinai galite pridėti majonezo. Nepamirškite druskos ir pipirų.
Jei masė mažai lipni, tikriausiai dėl to, kad bulvėse buvo mažai krakmolo, galite pridėti nuo trečdalio iki pusės šaukštelio krakmolo.
Belieka kotletus kepti keptuvėje, kol suminkštės. 3-4 minutes iš kiekvienos pusės keptuvėje ir jau galima patiekti!