Norėtume pakviesti atkreipti dėmesį į vieną lengvą ir labai skanų patiekalą.
Tie, kurie išbando šį patiekalą, net negali iš karto pasakyti, iš ko jis pagamintas.
Paruoškite šiuos nepaprastai švelnius kotletus savo šeimynai.
Cukinijos ne tik nepablogina kotletų skonio, bet, priešingai, prideda sultingumo ir švelnumo pažįstamam patiekalui.
Kai pati pabandžiau šiuos kotletukus, kitokių nebegaminu!
Cukinijos pyragaičiai su malta mėsa
Ingredientai:
300–400 gramų mėgstamo faršo;
1 vidutinė cukinija;
2 kiaušiniai;
1-2 valgomieji šaukštai manų kruopų;
0,5 arbatinio šaukštelio druskos;
miltų ar džiūvėsėlių;
pipirai, kiti prieskoniai pagal skonį;
kepimo aliejus.
Gaminimas:
Nuplaukite cukiniją ir sutarkuokite. Jei ji jau pernokusi, būtinai nulupkite žievelę ir išimkite sėklas.
Į sutarkuotą cukiniją įpilkite maltos mėsos, kiaušinių, manų kruopų, įberkite druskos bei pipirų ir gerai išminkykite.
Palikite 15 minučių, kad manų kruopos sugertų sultis.
Drėgnomis rankomis suformuokite kotletus, pamerkite juos į miltus ar džiūvėsėlius ir kepkite karštame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus!