Tai be galo greitai pagaminami sausainiai! Namų šeimininkės pamils juos už jų greitį ir mažą ingredientų kiekį, o jų artimieji pamėgs šiuos sausainius dėl jų lengvumo ir tikrai gero skonio!
Ir sausainių išeina iškepti daug, o jie tirpsta burnoje it saulėgrąžos!
Sudėtis:
250 g margarino
300 g grietinės
2,5-3 puodeliai miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
Gaminimas:
Sutrinkite kambario temperatūros margariną, sumaišykite su grietine ir miltais, suberkite kepimo miltelius.
Galbūt miltų reikės daugiau ar mažiau. Žiūrėkite, kad tešla būtų minkšta ir neliptų prie jūsų rankų.
Tešlą pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Tada iškočiokite ne per ploną tešlą, išspauskite formas su stikline, pavoliokite cukruje ir padėkite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
Kepkite, kol sausainiai taps šiek tiek rausvi 180-200 ° C temperatūroje.
Tai saldūs sausainiai. Jei nenorite cukraus, galite panardinti į sezamo sėklas, aguonas, kitokias sėklas arba galite į viską kartu. Šie sausainiai yra tikras kūrybiškumo laukas.
Skanaus!