Tradiciškai barščiai yra verdami su kiauliena. Taigi, kiaulienos sultinys – neatsiejama burokėlių sriubos dalis. Bet kiaulieną tenka ilgokai pavirti, norint gauti skanų, kvapnų sultinį. O jei barščių norisi greičiau? Galima šiek tiek pasukčiauti. Juk barščius verdate savo virtuvėje, tai ir naudoti galite tai, ką norite. Mes pabandėme, ir rezultatas mums tikrai patiko – barščiai su vištiena bus naujas jūsų šio rudens atradimas!
Žinoma, tradiciniai barščiai, kurie primins vaikystės namus ir jaukius vakarus su šeima, visada išliks skaniausi, bet juk kartais galima paįvairinti sriubą savo lėkštėje.
Ingredientai
- burokėlis, 1 vnt.
- kopūstas, 1 / 3 mažos kopūsto galvos
- bulvė, 1 vnt.
- svogūnai, 2 vnt.
- morkos, 2 vnt.
- česnakas, 3 skiltelės
- augalinis aliejus kepti
- sviestas, 1 arb. š.
- actas, 2 šaukštai
- druska, pipirai, lauro lapai – pagal skonį
Gaminimo eiga
1 žingsnis