Įvairūs mitybos specialistai pasakytų, kad naminės spurgos nėra pats sveikiausias patiekalas. Tačiau be galo skanus! O ir viskas, kas vartojama saikingai, yra gerai.
Sudėtis
500 g mocarelos arba kietojo sūrio;
3 šaukštai parmezano sūrio;
1 kiaušinis;
100 g miltų;
0,5 šaukštelio raudonėlio;
džiūvėsėliai;
sviestas;
Gaminimas
Sumaišykite tarkuotą kietąjį sūrį arba mocarelą, kiaušinį ir parmezaną.
Į mišinį pridėkite miltų ir raudonėlio.
Minkykite tešlą.
Susukite nedidelius sūrio tešlos rutulius. Šis receptas skirtas maždaug 40 spurgų! Užteks visiems.
Apvoliokite spurgas džiūvėsėliuose.
Lieka iškepti šį stebuklą aliejuje!
Auksinės spurgos, tirpstančios burnoje, yra paruoštos!
Skanaus!