Spurgos tikrai patinka visiems žmonėms. Šis jų receptas labai paprastas ir lengvas. Iškepkite spurgų namiškiams, pradžiuginkite juos!
Ingredientai:
- Kondensuotas pienas – 1 skardinė
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Druska, soda – žiupsnelis
- Miltai – kiek reikės tešlai.
Gaminimas:
Kiaušinius išplakite šakute ir supilkite kondensuotą pieną, išmaišykite. Suberkite persijotus miltus su druska ir soda. Minkykite šiek tiek lipnią tešlą, stalą apibarstykite miltais.
Iškočiokite tešlą ir išpjaukite apskritimus ar kokias tik norite figūrėles. Kepkite spurgas gilioje keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Patiekite apibarstę cukraus pudra. Skanaus!