Išbandykite šį originalų receptą iš „YouTube“ kanalo ir liksite juo sužavėti! Šios purios česnakinės spurgos taps jūsų mėgstamiausiu skanėstu.
Jums reikės:
- 2 kiaušinių
- 150 ml natūralaus jogurto arba kefyro
- 1 valgomojo šaukšto sodos
- 5 – 6 česnakų skiltelių
- 1 šaukštelio druskos
- 300 g paprastų miltų (+-)
- Petražolių
Kepimui:
- Aliejaus
Pasirinktinai:
- Prieskonių pagal savo skonį
- Žolelių pagal savo skonį
Gaminimo eiga:
Į dubenį įmuškite kiaušinį.
Tada sudėkite nesmulkintas česnako skilteles.
Viską susmulkinkite elektriniu smulkintuvu.
Įmaišykite jogurtą arba kefyrą, sodą ir druską.
Viską sumaišykite į vientisą masę.
Į mišinį įberkite susmulkintas petražoles.
Galiausiai suberkite visus miltus.
Išminkykite vientisą tešlą.
Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Konditerine formele ar stikline išpjaukite apskritimus.
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir jį gerai įkaitinkite.
Apkepkite tešlos paplotėlius iš abiejų pusių, kol jie taps auksinės spalvos.
Šios česnakinės spurgos yra labai skanios!
Jas galėsite patiekti pusryčiams arba tiesiog tada, kai užsinorėsite užkąsti ko nors skanaus.
Mėgaukitės šiuo maloniu skoniu!
Vaizdo įrašo medžiaga: