Paruoškite šias skanias ir saldžias spurgas pagal „YouTube“ kanalo receptą ir būsite sužavėti jų skoniu! Tai puikus delikatesas visiems, jis tikrai patiks daugeliui.
Jums reikės:
- 500 g paprastų miltų
- 250 ml šilto pieno
- 1 šaukšto sausų mielių
- 2 šaukšto cukraus
- 1 šaukštelio druskos
- 1 kiaušinio
- 40 g sviesto
- 4 g kepimo miltelių
- cukraus spurgų apvoliojimui
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilkite šiltą pieną, įberkite sausų mielių ir gerai išplakite šluotele.
Tada supilkite cukrų ir druską, įmuškite kiaušinius ir vėl plakite šluotele.
Taip pat įdėkite minkštą sviestą, kepimo miltelius ir įberkite miltus.
Leiskite tešlai 1 valandą pakilti.
Pakilusią tešlą perkelkite ant stalviršio.
Padarykite maždaug vienodus rutuliukus ir kiekvieną dalį iškočiokite.
Iš tešlos padarykite pailgą juostą, o tada ją susukite į sraigės formą ir padėkite ant kepimo popieriaus.
Taip paruoškite kiekvieną tešlos rutuliuką ir sudėkite susuktas spurgas vieną šalia kitos, uždenkite audeklu.
Leiskite dar 15 minučių pakilti.
Į puodą supilkite augalinį aliejų ir po vieną dėkite susuktas spurgas.
Kepkite iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę spalvą.
Galiausiai spurgas apvoliokite cukruje.
Atlikta, galite patiekti.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: