Nuolatinis užimtumas nėra priežastis likti be gardaus maisto. Jei turite ne daugiau kaip pusvalandį, neskubėkite pjaustyti sumuštinių, spagečiai žemės riešutų padaže yra geresnė išeitis.
Jie ne tik padės justi sotumą visą dieną, bet ir pradžiugins jūsų nuostabia išvaizda. Kas gali būti geriau, nei ne tik patenkinti alkį, bet ir estetiškai mėgautis maistu, kurį valgote.
Jums reikės:
300 g spagečių
75 g sviesto
120 g graikinių riešutų
200 ml grietinėlės
1 skiltelė česnako
200 g parmezano
maža krūva petražolių
druska pagal skonį
maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas:
Užvirkite vandenį ir užvirkite spagečius. Susmulkinkite graikinius riešutus mikseriu ar peiliu. Paimkite gilią keptuvę ir joje įkaitinkite sviestą, tada sudėkite į ją riešutus ir kepkite ant silpnos ugnies 5 minutes, visą laiką maišydami.
Tada į riešutus įpilkite grietinėlės ir gerai išmaišykite. Palaukite, kol padažas užvirs, ir į keptuvę įpilkite smulkiai supjaustytų petražolių kartu su prieskoniais ir česnaku. Kad patiekalas būtų aromatingesnis, česnaką geriau susmulkinti.
Padažą palaikykite ant ugnies maždaug 3 minutes, o per tą laiką į atskirą indą sudėkite paruoštus spagečius. Bet kokiu atveju neišpilkite viso vandens, kuriame buvo virti spagečiai, palikite 1 puodelį skysčio: tai yra nepaprastai svarbus ingredientas.
Įdėkite spagečius į keptuvę ir atsargiai sumaišykite juos su riešutų padažu. Jei padažas per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens kuriame virė makaronai, kad pasiektumėte norimą konsistenciją.
Sūrį sutarkuokite ir prieš patiekdami apibarstykite paruoštus makaronus.
Spagečiai žemės riešutų padaže paruošti, per mažiau nei 20 minučių. Šis patiekalas patiks ne tik jums, bet ir visai šeimai.