Blynai yra skanus ir paprastas patiekalas! Šis receptas yra specialiai parašytas pradedantiesiems. Bet net ir profesionalams patiks šis nuostabiai subtilus blynų skonis!
Jums reikės:
600 gramų vištienos krūtinėlės;
1 svogūnas;
2 kiaušiniai
stiklinė miltų;
druska pagal skonį;
žalumynai pasirinktinai (petražolės, krapai).
Paruošimas:
Pirmiausia reikia supjaustyti vištienos krūtinėlę ir svogūnus į kubeliais, kurių kraštinė yra apie centimetrą.
Tada dubenyje sumaišykite kiaušinius, miltus ir druską, smulkintus žalumynus.
Į dubenį sudėkite vištienos krūtinėlę su svogūnais, išmaišykite (patogiausia tai daryti rankomis!). Įkaitinkite keptuvę. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus.
Kai tik keptuvė įkaista, pradėkite kepti blynus, į keptuvę dedant po šaukštą masės. Kepkite kol apskrus ir įsitikinkite, kad patiekalas iškepęs viduje.
Kepkite penkias– septynias minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Jūsų maistas paruoštas!