Home Receptai Mėsos patiekalai Aštrūs ir neįtikėtinai traškūs šonkauliukai orkaitėje: skaniausias patiekalas

Aštrūs ir neįtikėtinai traškūs šonkauliukai orkaitėje: skaniausias patiekalas

0
Aštrūs ir neįtikėtinai traškūs šonkauliukai orkaitėje: skaniausias patiekalas

Šie šonkauliukai bus aštrūs, bet beprotiškai traškūs. Juos galite pasigaminti pačioje paprasčiausioje virtuvėje. Prieskonių ir padažų pagalba išorėje gausite tobulą, traškią plutą, o patys šonkauliukai bus labai sultingi.

Ingredientai:

  • kiaulienos šonkauliai – 2 vnt.
  • garstyčios – 3-4 valgomieji šaukštai
  • paprikos prieskoniai – 2-3 valgomieji šaukštai
  • druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • šviežiai maltų pipirų pagal skonį
  • Vorčesterio padažas – 2 valgomieji šaukštai.

pusryčiai

Gaminimas:

Sudėkite šonkaulius ant kepimo skardos, padengtos folija. Padažo gaminimas: sumaišykite garstyčias, papriką, druską, Vorčesterio padažą ir pipirus iki vientisos masės.

Padažu iš visų pusių gerai aptepkite šonkaulius. Uždenkite juos folija ir kepkite 150 laipsnių temperatūroje 3 valandas. Tada išimkite šonkaulius, nuimkite foliją ant viršaus ir užpilkite išsiskyrusias sultis.

Padidinkite temperatūrą iki 220 laipsnių ir kepkite dar 20-25 minutes, kol šonkauliukai apskrus. Skanaus!

šonkauliukai