Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Švelnius ir sultingus šonkauliukus pagaminsite tik pagal šį receptą

Unikalus ingredientas padės iškepti idealaus skonio šonkauliukus!

Sudedamosios dalys:

  • Šonkauliai – 1,3 kg
  • Dižono garstyčios – 3 šaukštai
  • Druska, pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Nuplaukite ir nusausinkite šonkauliukus, ir iš visų pusių įtrinkite garstyčiomis.
  2. Šonkauliukus sudėkite ant kepimo skardos, uždengtos aliuminio folija.
  3. Iš visų pusių uždenkite aliuminio folija.
  4. Kepkite 200°C temperatūroje 40 minučių.
  5. Tada išimkite skardą, nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių, kol gražiai ir gardžiai apskrus.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---