Mes su jumis dalinamės skaniausio torto, kurio visi norės, receptu.
Neįmanoma jo ne įsimylėti. Nuo pirmojo kąsnio jis išves jus iš proto. Šis tortas yra tiesiog dieviškas.
Jis puikiai tiks šventiniam stalui. O svečiai bus maloniai nustebinti jo skoniu. Taigi, nedvejokite ir kitai šventei pagaminkite pagal šį receptą, o paskui juo naudokitės ir ateityje.
Ingredientai
Biskvitui
6 kiaušiniai
200 g cukraus
125 g margarino
pusė šaukštelio kepimo miltelių
400 g miltų
Kremui
200 g cukraus
300 g sviesto
1 kiaušinis
3 šaukštai pieno
2 šaukštai kakavos
30 g juodojo šokolado
300 g šaldytų vyšnių
100 ml brendžio
glazūrai
2 šaukštai granuliuoto cukraus
2 šaukštai grietinės arba grietinėlės
pusantro šaukšto kakavos
pusė šaukšto sviesto
Gaminimas
Pirmiausia reikia į plaktuvą sudėti kiaušinius ir supilti cukrų. Viską išmaišykite ir sudėkite minkštą sviestą, kepimo miltelius ir miltus. Viską išmaišykite.
Kepimo indą sutepkite aliejumi ir pabarstykite manų kruopomis. Tada supilkite paruoštą tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir įdėkite tešlą pusvalandžiui. Iškepus atvėsinkite.
Tada perpjaukite biskvitą per pusę, apatinė dalis turi būti didesnė. Viduryje išskobkite vietą įdarui. Turi būti panašu į biskvitinį dubenį.
Atitirpinkite vyšnias. Tada užpilkite sultimis ir brendžiu. Toliau reikia gaminti kremą, tam sumaišykite minkštą sviestą, kiaušinius ir cukrų. Viską išmaišykite.
Paimkite puodą ir supilkite pieną, du šaukštus granuliuoto cukraus ir kakavos. Tada prieš užverdant uždenkite.
Po dviejų minučių supilkite sviesto ir kiaušinių mišinį ir su šluotele viską tolygiai išmaišykite.
Atskirame inde sumaišykite biskvito minkštimą, vyšnias su brendžiu ir grietinėlės mišiniu. Gerai sumaišykite paruoštą masę su šokoladu.
Biskvitą sudrėkinkite su vyšnių sultimis ir paruoštą kremą sudėkite į paruošta biskvito įdubą. Tada uždenkite antrą biskvito dalį ir vėl apšlakstykite vyšnių sultimis.
Tuomet imamės glazūros paruošimo. Norėdami tai padaryti, sumaišykite grietinėlę, kakavą ir granuliuotą cukrų. Užvirkite ir pridėkite sviesto.
Gerai išmaišykite ir aptepkite tortą. Pabarstykite tarkuotu šokoladu ir papuoškite pagal savo skonį.
Tuomet per naktį palaikykite šaldytuve, kad visas susigertų.
Skanaus!