Puikus, greitas ir gražus šokoladinis pyragas su plaktos grietinėlės kremu, kurį paruošite elektriniu maišytuvu.
Mes radome jums šį receptą „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 3 kiaušinių
- 1 stiklinės cukraus
- Ketvirtadalio stiklinės pieno
- Pusės stiklinės aliejaus
- Vanilės
- 1 su puse stiklinės paprastų miltų
- 3 šaukštų kakavos
- 1 šaukšto kepimo miltelių
Kremui reikės:
- 2 su puse šaukšto kakavos
- Ketvirtadalio stiklinės vandens
- Plaktos grietinėlės (pagal skonį galite naudoti plaktą grietinėlę arba tiesiog grietinėlę su cukrumi. Jei darysite su grietinėlės milteliais, naudokite 3 pakuotes ir 450 ml šalto pieno)
Glaistui:
- Pusės stiklinės cukraus
- Pusės stiklinės kakavos
- Pusės stiklinės pieno
- Pusės stiklinės aliejaus
- Vanilės
- Kepimo skardos, kurios išmatavimai: 25 × 40
- Pieno pyrago sudrėkinimui
Gaminimo eiga:
Į maišytuvą supilkite cukrų, kiaušinius ir visus skystos tešlos ingredientus (pieną, aliejų) ir vanilę.
Gerai išmaišykite visą mišinį.
Dubenyje sumaišykite birius ingredientus (persijotus miltus, kakavą, kepimo miltelius).
Sumaišykite vientisą tešlą, kurią sluoksniuokite į riebalais pateptą ar kepimo popieriumi ištiestą formą.
Kepkite apie 25 minutes 170 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą pyragą subadykite dantų krapštuku ir užpilkite pienu.
Kremui išplakite grietinėlę.
Kakavą sumaišykite su vandeniu ir sumaišykite su grietinėle.
Paruoštą kremą paskleiskite ant pyrago.
Sumaišykite visus glajui skirtus ingredientus, leiskite užvirti ir po to užpilkite ant pyrago.
Patiekite gerai atšaldytą.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: