Šokoladiniai putėsiai su varške yra paprastas, sveikas, bet labai skanus desertas. Paragavę, norėsite jo kasdien! Skonis, kuriam neliksite abejingi.
Ingredientai:
Varškė – 300 g
Kakava – 1,5 šaukšto
Natūralus jogurtas – 100 g
Vanduo – 30 ml
Želatina – 15 g
Cukrus – pagal skonį
Gaminimas:
Sumaišykite jogurtą, varškę, cukrų ir kakavą mikseriu iki vientisos masės. Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje 10–15 minučių.
Puodą su želatina dedame ant ugnies ir kaitiname, kol ištirps. Neužvirkite. Supilkite želatiną į masę, išmaišykite ir plakite kelias minutes. Putėsius supilkite į dubenį ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Šokoladiniai putėsiai su varške puikiai dera su riešutais a uogomis.
Skanaus!