Jums reikės:
- 2 kiaušinių
- 100 g miltų
- 100 g cukraus
- Žiupsnelio druskos
- 10 g kepimo miltelių
- 70 ml augalinio aliejaus
- 100 ml pieno
- 30 g šokolado
Kaip gaminti?
- Keksiukų formeles ištepkite aliejumi.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
- Visi produktai turi būti kambario temperatūros – tuomet keksiukai iškeps tolygiai.
- Kiaušinius išplakite su cukrumi ir druska.
- Miltus persijokite su kepimo milteliais ir dalimis suberkite į kiaušinių masę, viską gerai suplakite.
- Plakdami tešlą supilkite aliejų ir pieną.
- Gautą tešlą supilstykite į keksiukų formeles (tešla turi užimti 1/3 formelių tūrio).
- Įdėkite šokolado gabaliukų.
- Kepkite 180°C temperatūroje maždaug 30 minučių.
- Paruoštus keksiukus atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!