Jums reikės:
Vištienos krūtinėlė – 1 vnt.
Kietasis sūris – 150 g
Kiaušinis – 1 vnt.
Miltai – 3 šaukštai.
Druska pagal skonį
Pipirų pagal skonį
Gaminimas:
Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Atšildykite vištienos krūtinėlę, jei ji buvo užšaldyta.
Sūrį sutarkuokite ant rupios tarkos. Jis suteiks šniceliams švelnumo ir sultingumo.
Vištieną smulkiai supjaustykite.
Sumaišykite vištieną su sūriu, įmuškite kiaušinį, miltų, druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišykite.
Iš gautos masės suformuokite kotletus, sudėkite juos į keptuvę su pašildytu augaliniu aliejumi.
Troškinkite maždaug 3–5 minutes iš kiekvienos pusės. Paruoštą šnicelį patiekite karštą, nes taip yra skaniausia.