Puikus receptas ne tik savaitgaliui ar šventėms! Šiuos pyragėlius tikrai lengva paruošti! Juos galite įdaryti įvairiais būdais, ir rezultatas tikrai bus fantastiškas!
Be „Nutellos“ kremo, grietinėlės ir vanilinio pudingo, galite naudoti maskarponę, uogienę arba įdėti šviežių vaisių.
Jums reikės:
- 1 pak. sluoksniuotos tešlos
- 300 ml pieno
- 1 pak. vanilinio pudingo
- 2 šaukštų cukraus
- 300 ml grietinėlės
- 2 šaukštų cukraus pudros
- „Nutella“ kremo
Apibarstymui:
- Cukraus pudros
Neprivaloma:
- Vaisių
- Mascarponės
- Varškės
Gaminimo eiga:
Nupirktą sluoksniuotą tešlą supjaustykite kvadratėliais.
Rekomenduojame dirbti su šiek tiek iškočiotu sluoksniuotos tešlos lakštu.
Iškočiotą ir supjaustytą sluoksniuotą tešlą kepkite įkaitintoje orkaitėje.
Kepkite kvadratėlius iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Leiskite atvėsti.
Atvėsusius kvadratėlius perpjaukite per pusę.
Paruoškite kremą:
Į puodą įpilkite pieno.
Įberkite cukraus ir vanilinio pudingo.
Išvirkite tirštą pudingą.
Tada leiskite jam atvėsti.
Kai atvės, supilkite plaktą grietinėlę ir išmaišykite.
Plaktą grietinėlę galite išplakti su dviem šaukštais cukraus pudros.
Perpjautus pyragėlius užpildykite paruoštu pudingu ir „Nutella“ kremu.
Jei norite, kvadratėlius galite atskirai užpildyti vaniliniu pudingu, plakta grietinėle ir „Nutella“ kremu.
Bus trijų spalvų įdaras.
Žinoma, galite naudoti ir bet kokius kitus įdarus.
Viršų pabarstykite cukraus pudra.
Linkime gero skonio!