Jums reikės:
Sluoksniuotos bemielės tešlos
Vištos krūtinėlės
Pievagrybių
Sūrio
Žalumynų
Svogūnų
Druskos ir pipirų
1 kiaušinio
Kaip gaminti?
Pakepinkite smulkintus svogūnus, kol jie taps permatomi. Pievagrybius ir vištieną kepkite atskirai. Susmulkinkite žalumynus, sutarkuokite sūrį. Sumaišykite visus paruoštus ingredientus, galite įberti druskos ir pipirų.
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite nedideliais skrituliais, į jų vidurį dėkite paruošto įdaro, užlenkite kraštus.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi arba folija, patepkite aliejumi.
Sudėkite paruoštus „krepšelius“, patepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite 180 C temperatūroje 20-25 minutes.