Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Skrudintų burokėlių salotos

Burokėliai dažniausiai naudojami barščiams ar silkei pataluose, tačiau šį kartą siūlome išbandyti gana neįprastą, tačiau tikrai vertą dėmesio receptą, kurį norėsite išbandyti ne kartą ir ne du. Garantuojame: išbandę šį patiekalą į burokėlius žvelgsite visai kitomis akimis.

Viskas yra labai paprasta.

Jums reikės:

  • Dviejų burokėlių;
  • Pusės nedidelio kopūsto;
  • Ryšulėlio šviežių petražolių;
  • 2 obuolių;
  • 2 nedidelių agurkų;
  • Augalinio aliejaus;
  • Druskos (pagal skonį);
  • Grietinės.

Kaip gaminti?

  • Pirmiausia nulupkite burokėlius ir supjaustykite 1,5 cm kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ir kepkite daržoves 6 minutes (3 minutes kepkite be dangčio ir tiek pat laiko su dangčiu).
  • Susmulkinkite kopūstą, o agurkus ir obuolį supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite maisto produktus į gilų dubenį.
  • Nupilkite nuo keptų burokėlių aliejų, sumaišykite juos su kitomis daržovėmis.
  • Paskaninkite šviežiomis petražolėmis, įdėkite druskos.
  • Pagardinkite grietine, išmaišykite. Palikite pastovėti 10-15 minučių, ir tuomet patiekite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---