Sunku įsivaizduoti vasaros šventes be šašlykų! Šiandien jums papasakosime, kas yra bulvių šašlykas ir kaip jį pasigaminti. Jei namie turite šoninės, ji puikiai tiks šiam patiekalui.
Šoninę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Jie turėtų būti šiek tiek platesni nei bulvės. Nuplaukite vidutinio dydžio bulves, jų lupti nereikia. Nupjaukite bulvių kraštus.
Paimkite šoninės gabalėlį ir verkite ant ieško, tada uždėkite vieną bulvę, po to vėl šoninę. Taip darykite kol iešmas bus pilnas.
Po to, kai visos bulvės bus suvertos, įpjaukite jas. Kuo daugiau pjūvių padarysite, tuo skanesnis bus patiekalas.
Apibarstykite bulves druska.
Kepkite bulves ant anglių. Dėkite iešmus taip, kad ištirpusi šoninė įsigertų į bulves, o ne lašėtų ant anglių. Šis paprastas patiekalas yra skanus ir sultingas.
Vaizdo įrašas: