Kopūstai dar niekada nebuvo tokie skanūs! Ši vakarienė puikiai tiks, jei norite kažko skanaus, bet neturite labai daug laiko.
Ingredientai:
- kopūstas – 0,5 kopūsto galvos
- morka – 2 vnt.
- svogūnas – 1 vnt.
- malta mėsa – 0,5 kg
- kiaušiniai – 2 vnt.
- sūris – 150 g
- džiūvėsėliai – 100 g
- druska, pipirai, prieskoniai – pagal skonį
- augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimas:
- Smulkiai supjaustykite kopūstus ir sudėkite į dubenį. Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūną. Daržoves sumaišykite kartu su kopūstais.
- Tada įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, vėl viską sumaišykite.
- Sudėkite maltą mėsą ir džiūvėsėlius ir viską minkykite iki vientisos masės.
- Masę tolygiai paskleiskite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
- Patiekalą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
- Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite, kol sūris ištirps. Skanaus!