Skanus receptas iš „YouTube“ kanalo, kuris yra paruoštas iš vištienos krūtinėlės ir bus skanus jūsų dienos raciono papildymas.
Išbandykite ir įsitikinkite patys!
Jums reikės:
Tešlai:
- 200 ml šilto vandens
- 200 ml šilto pieno
- 1 arbatinio šaukštelio cukraus
- 1 arbatinio šaukštelio džiovintų mielių
- 1 arbatinio šaukštelio druskos
- 600 g paprastų miltų
- 1 valgomo šaukšto alyvuogių aliejaus
Įdarui:
- 500 g vištienos krūtinėlės
- 2 svogūnų
- 2 pomidorų
- 1 žaliosios paprikos
- 5 – 6 petražolių šakelių
- svogūnų laiškų
- 2 valgomų šaukštų alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, maltų raudonųjų pipirų, kmynų ir čiobrelių
- 200 g tarkuoto čederio sūrio
Gaminimo eiga:
Į dubenį įpilkite šiltą vandenį, pieną, suberkite cukrų, džiovintas mieles ir sumaišykite su šluotele.
Tada suberkite visus miltus, druską ir gerai išmaišykite.
Maišykite tešlą, kol ji bus minkšta. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir gerai išminkykite.
Dėkite į dubenį ir palikite fermentuotis 30 minučių.
Tuo tarpu nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite visas daržoves.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais gabalėliais.
Suberkite viską į dubenį, pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais.
Kruopščiai išmaišykite.
Padalinkite tešlą į maždaug vienodas dalis, padarykite mažus rutuliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos.
Tada padarykite mažus apskritimus ir ant kiekvieno gabaliuko sudėkite po šaukštą paruošto įdaro.
Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200°C temperatūroje apie 20 minučių.
Tada išimkite ir visus gabalėlius apibarstykite tarkuotu sūriu.
Pašaukite atgal į orkaitę ir kepkite dar 10 minučių.
Viskas, paruošta.
Gero apetito!
Vaizdo medžiaga: